bet365 Bonus Kode

Denne anmeldelse er baseret på min personlige mening. Læs denne anmeldelse, og jeg vil vise dig, hvordan du tilmelder dig hos bet365 og kræver en bet365 bonus kode.

afslør bonus kode

Om bet365 bookmaker

De fleste der kender til online bookmakere har sovet i timen, hvis de ikke allerede kender til bet365. Jeg har i hvert fald længe kendt til det britiske online gambling-firma på grund af deres aggressive marketing med sponsorering af stort set samtlige store europæiske fodboldhold i Europa. Alligevel havde jeg ikke tænkt på at oprette en bruger på siden, før jeg faldt over en bet365 bonus kode. Men før jeg udnyttede bonuskoden sikrede jeg mig at indholdet på siden gjorde at det var værd at oprette mig og jeg har været så tilfreds med min oplevelse at jeg har valgt at dele den i denne anmeldelse.

Sådan opretter du dig med en bet365 bonus kode

I enhver anmeldelse af en bookmaker er det først og fremmest vigtigt at tjekke hvor nemt det er at oprette sig med bruger. I dette tilfælde kiggede jeg nærmere på hvordan du kan oprette en konto med en bet365 bonus kode.

Først og fremmest står der ”opret konto” i øverste højre hjørne. Dette er den samme strategi, som mange andre bookmakere bruger, så jeg vidste måske allerede hvor jeg skulle kigge hen. Jeg har set steder hvor knappen ”opret konto” er tydeligere, men alligevel er det ikke svært at få øje på hos bet365.

afslør bonus kode

Når du trykker på ”opret konto”, så åbner der et nyt vindue og derfor er det vigtigt at du ikke har blokeret pop-op-vinduer. Det jeg godt kan lide ved formularen for kontooprettelse er at det er en formular på samme side. Derfor fik jeg hurtigt et overblik over at der skulle indtastes bopælsland, køn, fornavn, efternavn, fødselsdato, CPR-nummer, e-mailadresse, telefonnummer, adresse, ønsket brugernavn og kodeord samt standardformat for odds og forventede månedlige forbrug. Derfor var feltet for en bet365 bonus kode heller ikke til at undgå.

Skærmbillede blev taget d. 16/09/2018

Sport betting hos bet365

bet365 FordeleDetaljer
Velkomstbonus
Nem registrering proces
Mobile app
Godt sportsudvalg

Registrering er vigtig, men udvalget er det vigtigste for ellers kan det jo være at det slet ikke giver mening at oprette sig i første omgang. Men det gør det hos bet365. bet365 tilbyder odds på alle de primære markeder som fx fodbold, håndbold, golf, tennis og cykling. Derudover kan jeg også godt lide kategorierne ”populære events” eller ”odds under 2.0” til inspiration til hvor jeg skal lægge mine væddemål, når jeg ikke har så meget tid til at klikke rundt i de forskellige kategorier.

afslør bonus kode

bet365 hjemmeside layout

Jeg synes at en af de bedste ting ved bet365 er at jeg blev mødt af produktet, ligeså snart at jeg skrev bet365.dk ind i min browser. På forsiden kunne jeg hurtigt se live odds til fodbold, tennis, basketball og andre sportsgrene med begivenheder, som var i gang.

Når jeg så trykkede på fx et uafgjort resultat i en kommende spansk La Liga kamp, så blev det odds jeg havde valgt tilføjet til kuponen helt til højre på siden. Her kunne jeg så vælge hvor meget jeg ønskede at vædde og helt automatisk udregnede siden hvad min eventuelle gevinst ville blive. Det er effektiv software, som gør brugeroplevelsen til noget ud over det sædvanlige.

Det kan måske være forvirrende for nogen at lande på en hjemmeside, hvor der er så meget tekst over hele linjen, men jeg er personligt tilfreds med brugeroplevelsen, når jeg undgår at skulle klikke mig rundt for at nå frem til det jeg ønsker.

Skærmbillede blev taget d. 16/09/2018

bet365 Statistik

Noget andet positivt ved bet365 er at de kan hjælpe dig med at opnå succes med betting. En del af succesful er at gøre sit hjemmearbejde, men du kan få en meget stor hjælpende hånd ved at trykke på ”statistik” hos bet365. Her er der mulighed for at få statistik til fx den Danske Superliga, som du kan se på billedet. Men jeg fandt også hurtig statistik fra det amerikanske fodbold NFL, som kunne hjælpe mig på vej med at vædde på kommende kampe.

afslør bonus kode

bet365 mobil app

Selv når jeg sidder derhjemme, så kan jeg godt lide at bruge mobilen til online betting. Her har jeg nemlig mulighed for at tilpasse app’en alt efter mine egne interesser og dermed kan jeg hurtigt finde frem til det jeg foretrækker at vædde på.

En anden fordel ved bet365 mobil app’en er at du undgår at logge ind med Nem-ID hver gang. Jeg skulle blot logge ind på den online hjemmeside via min bærbare eller desktop computer første gang efter registrering af mit bet365 login og derefter kunne jeg vædde via mobiltelefonen uden at skulle hive Nem-ID’et op af lommen hver gang.

Sidst, men ikke mindst, så giver live mobil betting med bet365 mig mulighed for at følge med i de forskellige sportsbegivenheders forløb mens jeg sidder i toget, når jeg står på stadion eller jeg hurtigt fjerner mit fokus fra et middagsselskab for at sikre mig at jeg så meget som jeg kan på fx en fodboldkamp lørdag eftermiddag.

Live streaming hos bet365

Med al den snak om at TV-licens bliver en del af skat og at vi i forvejen skal betale ekstra for at kunne se sport på nogen Tv-kanaler, så synes jeg at det kan være meget nemmere at live streame online. Det er der blandt andet mulighed for hos bet365 med ”live billeder”. Jeg kunne se live billeder, da jeg havde lagt et væddemål inden for de sidste 24 timer. Du kan også benytte bet365 streaming, hvis du har en finansieret sportskonto.

Dog er det ikke altid at bet365 live billeder er tilgængelige. Dette er selvfølgelig negativt, men i sidste ende kan bet365 ikke altid direkte kontrollere hvilke kampe de kan vise. TV-rettigheder kan påvirke at visse begivenheder ikke kan blive vist i fx Danmark, Sverige, England eller alle de andre lande som bet365 eksisterer i. Det er forståeligt og jeg synes blot at det er positivt at bet365 tilbyder muligheden for live billeder.

Konklusion af bet365 som bookmaker

Det er som sagt godt at have en bet365 bonus kode som udgangspunkt, men det er hele oplevelsen med den britiske bookmaker, som gør at jeg er en tilfreds bruger, der har planer om at blive ved med at bruge siden langt ud i fremtiden.

Alt fra selve designet af siden, som gør det nemt at registrere sig hurtigt samt at nå hurtigt frem til produktet til den gode mobile app, som gør det nemmere at vædde på farten og i hjemmet er med til at jeg kan lide bet365.

afslør bonus kode

Se siden på et andet sprog: